+Follow|Dashboard

Perfectly Imperfect
Think u are perfect ? Think Again. .

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : FPA
Also thanks to: Lettha



Tuesday, 24 January 2012
LAMENYEEEEEE X POST ENTRY!!!!!!! @ 05:39 | 0 talkative person(s)

assalamualaikum kpd warge twitter ooppsss, silap,warge blogger sekalian, ape khabar sumenye??? hrp sume dlm keadann sihat walafiat,,

amboiiiiii,,lmenye tasnim x post status  eehhh!!! silap lagi,,sori,,post entry ni,,hehehehe,,maklum la,sibuk ngan skola sket,, tasnim dpt tawaran gi skola kt kedah,kne pegi la sbb abah tasnim pakse pegi,terpkse la mninggalkn SMKUK n kwn2 ku sume,, wuuuuu~ sedeyyyyy,, da la skola kt kedah 2 x de kwn sorang pon, tepakse la cri kwn2 yg baru2 belaka,hahaha^^

ok gak, kan?? dpt rmai kwn2 baru,,^^ tapi,,mase msuk kelas nnti mesti rse pelik sbb kwn2 6K da xde ,, fahmi x de,iam x de,aina x de,, afaf x de,,sume mke baru,, msti rse janggal,, nsib baik la skola 2 bkn skola asrama,bole gak la mesej2,berfb2 ngan kengkwn

ok la, nnti tasnim smbong lgi,bye,,,,

❤ older posts /
Thursday, 19 January 2012
miss u!! @ 02:25 | 0 talkative person(s)

anyeonghaqsaeyo chonun tasnim imnida!!cik tasnim sekarang ni dah sekolah pagi...tetap di sekolah s.m.k.u.k!!
dah sekolah tu je nak ambil cik tasnim bersekolah^^
rindu arr kawan2 skolah pagi!!espc mestilah grup dear diary...
dh lah...malas nak tulis panjang2...korang pun mesti malas nak baca!!!
             anyeong^^

❤ older posts /
Friday, 13 January 2012
ANYONGHASEYO!! ^^ @ 19:58 | 0 talkative person(s)

assalamualaikum kpd follower2 cik tasnim yg trsyg!!!!! hahahaha,, :P  da lme x post entry,kn??? hihihi,,busy sket kebelakangan nihh,,cehh,,(walhal abah bwk balek laptop ke KL :P) hehehe,,btul2,,wu~ x ley la nk post entry slalu kn?? ^^

skrng ni tasnim da msuk alam skola mnengah,,huhu,,da besa,tpi x sronok la,,,tasnim rindukn 6KREATIF 2011!!! tasnim rse mcm nk blaja blek kt SKPPH rindu GILOSSSSS kt doang tuhh,ade yg manje,ade yg kedekut mcm lagi lah!!

kt skola mnengah ni tasnim ade pegi ujian ntok KAA (kelas aliran agama)mnggu lps bezanye KAA ni,skola wktu pagi n mase PMR ade subjek tmbhn,BAHASA ARAB , tasnim mmg harap dpt la sbb klu tasnim  dt,umi bole la anta tasnim,klu x dpt,skola ptng, x de sape yg bule anta,trpkse la naik basikal, MALASSS nk naik basikal so, tasnim hrp tasnim dpt la kls KAA 2!!!! korng doakn tasnim eee!!!!^^

mse ari khamis,result kuar,,,HRP SNGT LA DPT KAA!!! AMINNNNN,,,,^^
tasnim dptttttt!!!!!! YEAHHHHHH!!!! ehhh! jgn yeah sngt,,ucap syukur pada yang maha ESA,,ALHAMDULLILAH,,syukurrrrr,,,

tapikan,,,smalam,,ade kejadian yg x disngke brlaku,tasnim ade dpt hadiah,tapi x tau spe yg bagi. kt kertas 2,ade tulis,

TO : TASNIM

jangan la pergi skola pagi....
PLEASEEEEE.....

aiiyyoooooooooo!!!!!!!!

sape yg bagi nihhhh????? hooooo~ >,< (tpi rse gembire gak sbb ade pminat rahsia! kahkah ^^)
ADDOOOIIII!!!!!

BUNTU!!!!! BUNTU!!!!

spe yg bgi ni??? pompuan ke laki??? takutla plakkkk ,, AHHHH!!!!!

lntkla sape pon,,,tasnim akn pegi gak kelas pagi!!! x kesahh pon kt yg bgi hadiah 2!!! bluekkkk!!! :P hehehe,,amboiiii!!! jntnye!!!! hahaaha, oh!

tasnim lpe plak nk taip,,ape hadiah yg 'dy' bgi,, kehkeh,,
hadiahnye cme keychain je,, keychain pooh,,LUPEKN JE LA,,just forget about it!!! wokeehhh!!! nnti tasnim post lagi!!!! BYE BYE!!!!!^^

❤ older posts /